Island Games

De 14de jaarlijkse eiland spelen zijn post naar het Isle of Wight in 2011 voor de tweede keer in de geschiedenis van de 25 jaar wedstrijden. Ongeveer 4.000 atleten uit 25 eilanden over de hele wereld komt naar het Isle of Wight om te concurreren in 14 evenementen meer dan 7 dagen van spannende wedstrijd. Het eiland Games misschien niet zo bekend als de Olympische maar dit internationale evenement groeit in populariteit elk jaar. De competitie begon in op het eiland Man in 1985 als de interinsulaire Games, die deel van het eiland Man uitmaakte's internationale jaar van de Sport, en was oorspronkelijk bedoeld als een eenmalige gebeurtenis. 15 eilanden hebben deelgenomen, waaronder eilanden rondom het Verenigd Koninkrijk, alsmede de landen van IJsland en Malta en de gebieden van de Kanaaleilanden, Groenland, Saint Helena en de Faeröer. Met hen brachten zij sommige 600 atleten te concurreren in de 7 evenementen. De spelen bleek zo populair is dat ze hebben plaatsgevonden om de twee jaar sinds met eilanden in heel Europa nemen van het op zijn beurt voor het hosten van de gebeurtenis.

De spelen zal beginnen op het Isle of Wight op 25 juni en te wijten zijn aan het sluiten op 1 juli. De spelen zullen worden geopend met een spectaculaire openingsceremonie die worden gehouden in Ryde op zaterdag 25 juni 2011. De openingsceremonie zullen 14 maanden in de maak en is ingesteld op het betrekken van meer dan 1.000 jonge studenten die alle helpt te maken van de spectaculaire ceremonie die is ingesteld om op te nemen een carnival parade door de straat van Ryde voordat een bijzondere prestatie aan de kust waar de spelen officieel zal worden geopend. De gebeurtenis wordt verwacht worden bekeken door maximaal 30.000 mensen evenals een publiek van TV van over de hele wereld.

Sommige van de spannende sport, bezoekers naar het eiland Wight kan kijk vooruit te zien tijdens de spelen omvatten boogschieten, Atletiek, Badminton, basketbal, Fietsen, voetbal, Golf, zeilen, Shooting, Squash, zwemmen, Tafeltennis, Tennis, volleybal- en windsurfen. Terwijl ontbreekt de wereld zijn beroemde atleten van de Olympische spelen van de eilanden gebonden aan een sceptisch met concurrenten hun all geven om te winnen een gouden medaille in dit vriendelijke en ontspannen sportevenement zetten.Find More Games Below

 
Leuke Online Spelletjes © 2011 Design