Ballon Games

Er zijn een heleboel gratis spelletjes die er op de goede oude interwebs deze dagen. Zoals de mogelijkheden van Flash hebben geavanceerde, hebben we gezien meer en meer ingewikkelde spellen verschijnen binnen deze prachtige serie van buizen. Flash games worden steeds dichter en dichter bij de kwaliteit van commerciële games elke dag. Maar soms is het de eenvoudiger games die opvallen. Soms wilt u niet te verbinden tot een 100 uur plus RPG epic of een snelle, inbeslagneming inducerende shoot-em'-omhoog. Soms nodig gamers iets casual dat ze gewoon achterover leunen en voor een paar minuten tussen bovengenoemde hardcore spelen met ontspannen. Het is voor deze reden hebben wij puzzel spelletjes, simplistische spelletjes van strategie en eigenzinnigheid die u kunt springen rechts in voor een snelle ronde of twee in-between andere activiteiten.

Bloons het grootste absolute puzzel spel ooit gemaakt is? Ik ga om direct met u kerels en maken dit duidelijk meteen vanaf het begin: Nee, het is niet. Verre van dat in feite. Ik kan daar half dozijn beter gratis spellen noemen uit de bovenkant van mijn hoofd dat je kunnen in plaats daarvan spelen zou. Maar dat is niet te zeggen dat Bloons is een vreselijke spel, omdat het zeker niet. Hel, als je het probeert, het zou kunnen worden je nieuwe favoriete spel. Maar wie ben ik om te zeggen of u zult genieten van het? Bovendien, natuurlijk, de persoon die het heeft job is om u gekomen om dat besluit te helpen... Hoe dan ook, Lees verder, en oordeel zelf.

Bloons' concept is een vrij eenvoudig. U bent een aap. Hebt u Darten. Er zijn ballonnen. Pop hen met uw darts. Pop het vereiste aantal ballonnen met het aantal Darten die u zijn gegeven om te gaan naar het volgende niveau, en herhaal. Over. En meer dan. En meer dan. Dat is allen daar is aan het. U wilt een verhaal vol met karakterontwikkeling en wendingen en bochten? Te slecht, dat zult u niet vinden dat hier. Een opzwepende, epische muzikale score? Vasthouden aan de Final Fantasy. U krijgt wat u betaald voor met Bloons. Eigenlijk, omdat je niets betaald, ze worden vrij genereus hier wanneer je erover nadenkt. Bij de controleregeling... en wat een sinistere regeling is.

De controles, net als de rest van het spel, zijn zeer eenvoudig. Het spel wordt gespeeld volledig met de muis. Spelers instellen hun schoten door de hoek met de muis aan te passen. Vervolgens kan de linker muisknop worden ingedrukt om in te stellen van de macht van het schot. Te weinig macht en uw dart... Nou, niet veel helemaal niet, zal het? Te veel macht en uw dart zal brand in een rechte lijn rechts over het scherm en misschien knick een ballon of ook de unidirectioneel maar missen de meeste van hen in de meeste situaties. Maar als je schot precies goed opgeladen is, zal het reizen in een aardige boog en nemen een ton van ballonnen. Elk niveau heeft zijn eigen unieke ballon plaatsing, munitie, ballon quotum en obstakels. Er is geen tekort aan niveaus om te spelen door middel van, dus als je kunt krijgen achter het concept te besteden vrij enkele ogenblikken op dit spel verwachten.

 
Leuke Online Spelletjes © 2011 Design