Adventure Games

Online adventure games meestal verwijzen naar die spellen gevonden op het internet waar de speler de rol van en avonturier in een interactieve verhaal neemt. De speler is de held die gaat over verkennen situaties via probleem op te lossen en de voltooiing van puzzels samen met een verscheidenheid van andere interessante uitdagingen. Veel mensen nemen naar avontuur spellen online en het ontdekken van een nieuwe wereld van plezier en erg stimulerend ontwikkeling. Adventure games in het algemeen komt in de vorm van een verhaal waar de primaire speler consequent wordt geplaatst in gevaarlijke situaties waarbij het gebruik van verstand en vaardigheid vereist. Het avontuur trekt vaak zwaar uit andere narratieve gebaseerde media met inbegrip van films en boeken. Online games omvatten mysterie, fantasy, sciencefiction, horror en zelfs humor. Traditionele adventure games hebben voornamelijk situationele problemen voor de speler om op te lossen, met zeer weinig of geen actie. Als er actie is, is het over het algemeen beperkt tot geïsoleerde minigames. De meerderheid van adventure games zijn ingesteld voor één spelers omdat het is sterk afhankelijk van verhaal en teken in plaats van actieve interactie. De ontwikkeling van karakter en verhaal wordt belangrijker dan de ontwikkeling van het spelspel.

Online spelletjes die combineren actie komt vaker voor vandaag. Pure Actiespellen hebben gameplay afhankelijk van zeer veel op de reflexen van de spelers om te gaan met de verscheidenheid van situaties die zich voordoen. Actie-adventure games gaan beide de reflexen van de speler en probleemoplossende vaardigheden. Actie-avonturen zijn hybride games die vereisen veel van de dezelfde vaardigheden als actiegames, maar bieden ook een verhaal, een aantal tekens en andere functies van adventure games. Online adventure games, waarin actie omvatten de Legend of Zelda en Tomb Raider.

Het Japanse spel de Legend of Zelda vindt in zowel actie en avontuur maar het bevat ook een rol spelen en puzzels. De held Link treedt in een grot een avontuur geleid door dorpelingen, kooplieden en feeën verstrekken cryptische aanwijzingen begint. Link begint met een schild, maar al snel krijgt het gebruik van een zwaard. Hij moet strijden om te vinden van de toegangen tot negen ondergrondse kerkers. De kerkers zijn een doolhof als verzameling van kamer met geheime doorgangen bewaakt door monsters.

Tomb Raider is een actie adventure game in het combineren van de twee elementen van actie en avontuur in hetzelfde spel. De heldin heeft situaties waar ze heeft om te doden een verscheidenheid van gevaarlijke dieren en andere wezens terwijl het verzamelen van objecten en het oplossen van puzzels terwijl het verkrijgen van toegang tot krachtige artefacten. Hoewel Lara wordt geconfronteerd met een menselijke tegenstander die de nadruk is gebaseerd op puzzels oplossen en uitvoeren van springt truc om elk niveau te voltooien.

 
Leuke Online Spelletjes © 2011 Design