Board Games

Wat zijn de meest populaire bordspellen voor kinderen? Er zijn veel populaire games in de markt en gelukkig velen van hen zijn gericht op het leren van vaardigheden zoals tellen, leren nieuwe woordenschat of geschiedenis en aardrijkskunde. In de lijst van de meest populaire bordspellen voor kinderen zijn we Chutes en Ladders. Chutes en Ladders is een klassiek spel, tellen ontworpen voor jongere kinderen. Dit spel moedigt kinderen te tellen, toevoegen en aftrekken. Hoe kwam het spel om te bestaan? Het algemeen werd gespeeld in het oude India en was gebaseerd op een morele wet genaamd "the ladder to zaligheid". De ladders vertegenwoordigd deugden zoals nederigheid, vrijgevigheid, geloof enz en de slangen vertegenwoordigd ondeugden. Het spel Victoriaanse Engeland in de late 19e eeuw bereikt en ontwikkeld tot een spel om te leren van de goede zeden aan jonge kinderen. Het kwam naar Amerika in de jaren 1940 waar het ook werd zeer populair. Over het geheel genomen is Chutes en Ladders een uitstekend hulpmiddel dat helpt kids praktijk tellen.

Een van de meest populaire bordspellen voor kinderen is monopolie. Ouders kunnen niet het realiseren maar dit bordspel kan helpen kinderen lopen toevoegingen, weglatingen en vermenigvuldigingen. Er is ook een junior uitgave die is ontworpen voor jongere kinderen. Kinderen genieten van het spelen met geld en dit kan versterken hun mathvaardigheden in geen tijd.

Er zijn ook games die kunnen helpen kinderen nieuwe woordenschat verwerven. Appels met appels is woord bordspel ontworpen voor kinderen leeftijden 8 en hoger en die talrijke toekenning ontvangen. Het moedigt kinderen om te lezen en nieuwe woordenschat onthouden. In de appels met appels woord bordspel, iedere speler krijgt zeven rode appel auto's op een zelfstandig naamwoord die wordt afgedrukt. De rechter is vastgesteld van een bijvoeglijk naamwoord voor iedereen te zien. Vervolgens spelers scramble te vinden een kaart die het beste overeenkomt met de kaart van de rechter. Vervolgens beslist de rechter die het beste resultaat heeft. Het spel is zeer vermakelijk en kinderen hun verworven kennis kunnen verbeteren in geen tijd.

Er zijn games gericht op aardrijkskunde en geschiedenis die zeer populair zijn. Bijvoorbeeld, kan Brain Quest Around the World helpen kinderen leren over steden en landen. In dit spel, kinderen vragen beantwoorden over verschillende steden en verken de wereld. Er zijn ook games die doordrenkt met geschiedenis thema's. Ze zijn meestal gericht op een bepaalde periode of historische gebeurtenis (bijvoorbeeld de geschiedenis van de Verenigde Staten, het oude Rome of de oude Egypte). Dit zijn geweldige games, vooral als u op zoek om die geschiedenis omhoog rangen!

 
Leuke Online Spelletjes © 2011 Design